Campings

Recreatie en vakantie staan hoog in het vaandel in Horst aan de Maas. Er is genoeg te doen en te beleven. Sport of zwemmen, kamperen of luieren. Veel plezier is te beleven aan het afwisselende landschap dat vanaf vele fiets- en wandelroutes te bewonderen valt.
Campings van kwaliteit zijn er volop in het gehele gebied rondom Horst. Van klein tot middelgroot en van alle gemakken voorzien.
Horst aan de Maas

Klik op een marker voor meer informatie

Zoeken per categorie

Zoeken

Zoek op de kaart naar uw locatie
Zoek per categorie>

Bed&Breakfast

 

Appartementen

 

Campings

 

Vakantiewoningen

 

Groepsaccommodatie

 
Zoek op naam, eigenaar en/of plaats
meerdere
 
<< terug | Resultaten
E. van Leijden
Vlasweg 3
5866 AZ Swolgen
Telefoon: 0478-201578 / 06-15600845
E: info@forestcamp.nl
W: www.forestcamp.nl
De bedrijfsnaam voor ons bos , camping en appartementen is Forest Camp.
Gelegen in Swolgen, een klein dorpje in de gemeente Horst aan de Maas.
De camping, Okkernoot genoemd, is kleinschalige van opzet, waardoor men dicht bij de natuur zit.
We zijn vooraan op ons grond een Boomgaard met onder begroeiing (voedselbos) aan het aanleggen. Achter op het weiland hebben we een open plek waar men kan Kamperen. Daar staan ook 2 trekkershutten voor korte overnachtingen.
Vakantieverblijf De Rozenhorst
Phil en Janneke Bream
Hoofdstraat 45
5973 ND Lottum
Telefoon: 06-18794114
E: receptie@rozenhorst.com
W: www.rozenhorst.com
De camping is echt landelijk gelegen en heeft 15 plaatsen verdeeld over kleine veldjes gescheiden door gemengde hagen tussen hoogstamfruit. Elke plaats heeft 10 A; wateraansluiting en afvoer. De camping is gelegen op goed doorlatende zandgrond. Het sanitair, 6 wc’s en 6 douches, is nieuw. Een buiten- en een binnenaanrecht met warm water. Met wasmachine en droger. Er is draadloos internet.
Camping Landhuis de Maashof
Familie Vergeldt
Veerweg 9
5973 NS Lottum
Telefoon: 077-4631924 | Fax:077-4632472
E: info@demaashof.nl
W: www.demaashof.nl
Landhuis De Maashof is een kleine camping waarop de roos de hoofdrol speelt. Er staan veel rozen op de camping en er is een rozentuin. Een aantal plaatsen hebben uitzicht op de Maas, voor kleine tenten is er de Maasweide waar u direct aan het water staat. Bij de camping is een theeschenkerij waar de huisgemaakte rozentaart geserveerd wordt, maar er zijn ook kleine gerechtjes met rozen bereid. Er is een sfeervol winkeltje met rozendelicatessen en de leukste rozengeschenken.
`t Rouweelse veld
Piet en Wietje Selen
De Hees 44A
5976 NJ Kronenberg
Telefoon: 077-4674360
E: algemeen@rouweelseveld.nl
W: www.rouweelseveld.nl
Een kleinschalige minicamping gelegen in Kronenberg vlakbij Sevenum en Horst in Limburg. Op deze kleine boerencamping en kampeerboerderij in de gemeente Horst aan de Maas vindt u nog rust, ruimte en gemoedelijkheid en kunt u fietsen en wandelen in de groene landelijke omgeving van Noord-Limburg. De ideale kleine camping met schone sanitaire voorzieningen om er even uit te zijn en lekker te genieten. Tevens verhuur van een Pipowagen en 2 Kampeerbungalows en slechts 3 a 4 km van Toverland
Camping de Eendenkooi
Inge en René Leijsten-Cuppen
Nachtegaallaan 11
5962 PA Melderslo
Telefoon: 077-3985099
E: info@de-eendenkooi.nl
W: www.de-eendenkooi.nl
Camping De Eendenkooi ligt in een landelijke omgeving, dichtbij bossen met wandel- en fietsroutes. Een natuurbad en visgelegenheid zijn er op loopafstand te vinden. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen, er is een speelweide met speeltoestellen en zandbak. Er is een dierenweide met kippen, geitjes, etc.
Camping/Appartem. De Kasteelse Bossen
Martin en Bea Maas
Nachtegaallaan 4
5962 PA Melderslo
Telefoon: 077-3987361
E: info@dekasteelsebossen.nl
W: www.dekasteelsebossen.nl
Onze camping heeft 39 ruime plekken voorzien van 6A, CAI en draadloos internet. Door de verdeling over 4 velden kunnen wij het iedereen naar de zin maken. Het goed onderhouden toiletgebouw bevat alle faciliteiten die u nodig heeft. In de vakanties is er een recreatieteam voor de kinderen (tot plm.10 jaar) aanwezig. Ook is er volop speelgelegenheid. Voor de senioren is er een jeu de boules baan en een gezellige kantine met bar, biljart en haard. Wij zijn aangesloten bij de ACSI, ANWB en VeKaBo.
S.V.R. Camping de Merel
Monique Lauterfeld & Eckhardt Schraven
Broekhuizerdijk 44
5962 NM Melderslo
Telefoon: 06-52841414
E: welkom@svrcampingdemerel.nl
W: www.svrcampingdemerel.nl
Onze SVR-camping de Merel is gelegen te Melderslo, Noord-Limburg, aan de A73. Het terrein is 1 ha. groot en voorzien van een groene windsingel. We hebben 20 plaatsen. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen opgesteld. Er is een goede sanitaire voorziening. Op ± 500 mtr afstand van de camping begint een pracht van een natuurgebied met een rijke flora en fauna.De gasten komen in onze omgeving ruimschoots aan hun trekken door de diverse fiets- en wandelroutes.
SVR Camping Landgoed de Gortmeule
Pascal & Sandra Cuijpers
Gortmolenweg 19
5961 NX Horst
Telefoon: 06 1926 1741
E: info@gortmeule.nl
W: www.gortmeule.nl
Camping de Gortmeule is een kindvriendelijke camping met o.a. diverse speeltoestellen, een grote trampoline, basket, een Jeu-de-boules baan en een zandbak.
Er is ook een recreatieruimte aanwezig met o.a. tafeltennis, tafelvoetbal en een sjoelbak. Langs de boerderij komt geen doorgaand verkeer.
Uiteraard zijn alle plaatsen voorzien van een stroomaansluiting en is op de gehele camping gratis draadloos internet mogelijk!
© 2013 www.slapeninlimburg.nl - Contact: info@slapeninlimburg.nl - Realisatie MAKN Productions