Bed & Breakfast

Deze kleinschalige, gastvrije accommodaties van uitstekende kwaliteit doen qua comfort vaak niet onder voor een goed hotel.
De meeste aangesloten B&B`s liggen landelijk en zijn omgeven door een flinke tuin.
Kortom, droomplekken, waar een gast een logè is. Uitgestrekte velden en bossen, venen en het rivierenlandschap bepalen het afwisselende landschap van Horst aan de Maas.
Veerpont bij Grubbenvorst aan de MaasVeerpont bij Lottum aan de MaasVeerpont bij Broekhuizen aan de Maas

Klik op een marker voor meer informatie

Zoeken per categorie

Zoeken

Zoek op de kaart naar uw locatie
Zoek per categorie>

Bed&Breakfast

 

Appartementen

 

Campings

 

Herberg

 

Vakantiewoningen

 

Groepsaccommodatie

 
Zoek op naam, eigenaar en/of plaats
meerdere
 
<< terug | Resultaten
Herberg De Lindehoeve
José Rouwet
Horsterweg 51
5971 ND Grubbenvorst
Telefoon: 077-3270135 | 06-51334435
E: info@delindehoeve.info
W: www.herbergdelindehoeve.com
De grote herberg beschikt op de bovenverdieping over 11 tweepersoonskamers en een appartement. De toegangsdeuren van het appartement en de kamers liggen in dezelfde gang wat een combinatie van gebruik goed mogelijk maakt. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer. Bij de kamers zit altijd een heerlijk ontbijtje. Er zijn twee gezellige ruimtes met tv en houtkachel, de Zitkamer en het Gelag. Ook zijn er enige mooie terrassen met een geweldig uitzicht.
Hostellerie Horst
Charles en Thera Oortman
Schoolstraat 21
5961 EE Horst
Telefoon: 077-8501536
E: info@hostelleriehorst.nl
W: www.hostelleriehorst.nl
Hostellerie Horst biedt een warme en moderne overnachtingsmogelijkheid aan de rand van het centrum van Horst aan de Maas voor zowel de zakelijk- als de recreatieve gast. We beschikken over 12 ruime kamers waaronder familiekamers en een luxe suite, daarnaast is er een terras en is dagelijks een heerlijk ontbijt inbegrepen. U kunt uw auto parkeren op ons eigen parkeerterrein. Ook fietsers en motorrijders kunnen parkeren op ons eigen terrein (Overdekt)
We verwelkomen u graag in een van onze comfortabele kamers. Tot snel!
Bed en Boterham Rutten
Maria Rutten
Sef van Megenlaan 38
5872 AW Broekhuizen
Telefoon: 077-4631480 | 06-50218912
E: jjmrutten@hotmail.com
W: www.bedenboterham.com
Bed en Boterham is een bed and breakfast accommodatie in Noord-Limburg. U kunt ons vinden in een klein dorp (800 inw.) genaamd Broekhuizen. Het huisje waar wij bed and breakfast verzorgen ligt direct naast het  woonhuisen heeft een eigen ingang en een eigen klein terrasje. Verder heeft het huisje een  Zit/slaapgedeelte, 2pers. bed. (kinderbedje is mogelijk), slaapbank,  eigen douche, wastafel, w.c. en kleine keuken. In de zomer is er de mogelijkheid om buiten te zitten. In het zitgedeelte staat een kleine tv voor de wat minder zonnige dagen.
© 2013 www.slapeninlimburg.nl - Contact: info@slapeninlimburg.nl - Realisatie MAKN Productions