Bed & Breakfast

Deze kleinschalige, gastvrije accommodaties van uitstekende kwaliteit doen qua comfort vaak niet onder voor een goed hotel.
De meeste aangesloten B&B`s liggen landelijk en zijn omgeven door een flinke tuin.
Kortom, droomplekken, waar een gast een logè is. Uitgestrekte velden en bossen, venen en het rivierenlandschap bepalen het afwisselende landschap van Horst aan de Maas.
Veerpont bij Grubbenvorst aan de MaasVeerpont bij Lottum aan de MaasVeerpont bij Broekhuizen aan de Maas

Klik op een marker voor meer informatie

Zoeken per categorie

Zoeken

Zoek op de kaart naar uw locatie
Zoek per categorie>

Bed&Breakfast

 

Appartementen

 

Campings

 

Herberg

 

Vakantiewoningen

 

Groepsaccommodatie

 
Zoek op naam, eigenaar en/of plaats
meerdere
 
<< terug | Resultaten
Herberg De Lindehoeve
José Rouwet
Horsterweg 51
5971 ND Grubbenvorst
Telefoon: 077-3270135 | 06-51334435
E: info@delindehoeve.info
W: www.herbergdelindehoeve.com
De grote herberg beschikt op de bovenverdieping over 11 tweepersoonskamers en een appartement. De toegangsdeuren van het appartement en de kamers liggen in dezelfde gang wat een combinatie van gebruik goed mogelijk maakt. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer. Bij de kamers zit altijd een heerlijk ontbijtje. Er zijn twee gezellige ruimtes met tv en houtkachel, de Zitkamer en het Gelag. Ook zijn er enige mooie terrassen met een geweldig uitzicht.
Bed en Boterham Rutten
Maria Rutten
Sef van Megenlaan 38
5872 AW Broekhuizen
Telefoon: 077-4631480 | 06-50218912
E: jjmrutten@hotmail.com
W: www.bedenboterham.com
Bed en Boterham is een bed and breakfast accommodatie in Noord-Limburg. U kunt ons vinden in een klein dorp (800 inw.) genaamd Broekhuizen. Het huisje waar wij bed and breakfast verzorgen ligt direct naast het  woonhuisen heeft een eigen ingang en een eigen klein terrasje. Verder heeft het huisje een  Zit/slaapgedeelte, 2pers. bed. (kinderbedje is mogelijk), slaapbank,  eigen douche, wastafel, w.c. en kleine keuken. In de zomer is er de mogelijkheid om buiten te zitten. In het zitgedeelte staat een kleine tv voor de wat minder zonnige dagen.
B&B La Rue de France
Loes Everts-Willemssen
Frankrijkweg 19
5975 PC Sevenum
Telefoon: 06-16684458 | 077-4654177
E: info@laruedefrance.nl
W: www.laruedefrance.nl
Onze B&B is een woonboerderij met twee gastenkamers gevestigd in een landelijke, rustieke omgeving in Sevenum. We bieden onze gasten rust en vrijheid zodat zij in een gastvrije ambiance een ontspannen verblijf mogen ervaren.Kamer Brocante bevindt zich op de benedenverdieping en heeft een aangrenzende, ruime badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet.
Kamer La Place bevindt zich op de bovenverdieping en daar is ook een aparte badkamer met wastafel, douche en toilet. Deze kamer heeft de mogelijkheid om extra bedden bij te plaatsen, ideaal ook voor met kinderen!
B&B Casa 't Loo
Moniek Christiaens
Danielweg 27
5962 AR Melderslo
Telefoon: 077-3981111 | 06-13641840
E: info@casaloo.eu
W: www.casaloo.eu
Welkom in onze Bed en Breakfast Casa ’t Loo, gelegen aan de rand van een rustig dorpje vlakbij bossen en natuur. Volop fiets- en wandelroutes lopen langs onze B & B.
Onze B & B heeft 2 tweepersoonskamers, maar u kunt ook het hele appartement huren zodat u er met max. 6 personen kunt verblijven. De B & B beschikt over een kleine keuken met alle voorzieningen. Er is een eigen ingang en een garage om fietsen ed. te stallen.
Hofstay Broekhuizenvorst
Maasstraat 2a
5871 AV Broekhuizenvorst
Telefoon: 077-8500858 | 06-21566932
E: hofstaybenb@gmail.com
W: www.hofstay.nl
In onze B&B verhuren wij 4 fijne, 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer. Gelegen boven de schuur van onze oude boerenwoning. Speciaal voor onze gasten is er een woonkamer en tuin met veranda, waar u gebruik van kunt maken.
Naast de vele wandel- en fietsmogelijkheden kunt u van hieruit ook heel gemakkelijk naar Maastricht, Nijmegen, Roermond of Dusseldorf voor een `dagje winkelen in de stad`.
© 2013 www.slapeninlimburg.nl - Contact: info@slapeninlimburg.nl - Realisatie MAKN Productions